Pravno obvestilo in politika zasebnosti

Vse vsebine, objavljene na intermegal.com, so last družbe Intermegal d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja podjetja Intermegal d.o.o. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način.

Podjetje Intermegal d.o.o. ni odgovorno za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani intermegal.com, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Intermegal d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin objavljenih na spletni strani intermegal.com.

Spletna stran intermegal.com za delovanje strani uporablja piškotke. S pomočjo piškotkov lahko izboljšamo delovanje spletne strani v vašo korist. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

E-pošta

Nikoli vam ne bomo pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil in primerih, določenih z ZEKom-1.

Od prejemanja naših elektronskih sporočil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo Odjava v prejetem sporočilu.

Osebni podatki

Pri vnosu osebnih podatkov v obrazcih, objavljenih na posameznih straneh, se strinjate, da lahko vaše osebne podatke (ime, priimek, ime podjetja, e-poštni naslov) uporabimo v vašo korist za obveščanje o novostih in poslovnih koristih, ki vam jih lahko ponudimo. Osebni podatek je tista informacija, ki vas identificira kot posameznika: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov. Vaše osebne podatke zbiramo samo, kadar jih vi sami prostovoljno vnesete oziroma privolite v to zbiranje – denimo, ko se prijavite na seznam za prejemanje elektronskih novic.

Vaših kontaktnih in osebnih podatkov ne bomo posredovali tretji stranki, (kamor ne spadajo pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov in povezane družbe).

Vse spletne aktivnosti ponudnika so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakon o elektronskem poslovanju na trgu itd.). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi o vas, kadar obiščete in uporabite našo spletno stran.

Ponudnik bo uporabil vaše osebne podatke zaradi izpolnitve sklenjenih pogodb oziroma vaših naročil, zaradi tehničnih razlogov administracije na spletni strani, da vam zagotovi dostop do posebnih informacij ali za splošno komuniciranje z vami in za namen neposrednega trženja.

Informacije, ki jih o sebi posredujete ponudniku, nadzorujete vi. Če se odločite, da vaših podatkov ponudniku ne boste posredovali, potem do nekaterih mest oziroma funkcij na spletni strani ne boste mogli dostopati.

Odjava

Če se želite odjaviti s seznama prejemnikov od naših elektronskih sporočil, imate vprašanja ali želite sporočiti spremembe podatkov, lahko pišete na e-naslov info@intermegal.com.

Beleženje informacij

Kadar koli dostopate na spletno stran, se splošni, neosebni podatki (uporabniki spletnega iskalnika, število obiskov, povprečen čas obiska na spletni strani, obiskane strani) avtomatično beležijo (ne kot del prijave). Te informacije uporabljamo za merjenje privlačnosti naše spletne strani in izboljševanje vsebin in uporabnosti. Vaši podatki niso predmet nadaljnje obravnave in niso posredovani tretji stranki.

Varnost osebnih podatkov

Ponudnik si močno prizadeva za zagotovitev varnosti osebnih podatkov. Vaši podatki so ves čas zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem.

Piškotki

Spletno mesto intermegal.com uporablja piškotke, navedene v spodnji tabeli.

Ime piškotka Namen Trajanje piškotka Podjetje
__utma Uporablja se za razlikovanje uporabnikov 2 leti Google Inc.
__utmb Uporablja se za določitev seje 30 min Google Inc.
__utmc Uporablja se za določitev seje Ob zaprtju brskalnika Google Inc.
__utmz Uporablja se za ugotavljanje vira obiskovalcev 6 mesecev Google Inc.
_mauuid Uporablja se za razlikovanje uporabnikov 10 let NetResults Llc.
__atuvc Uporablja se za razlikovanje uporabnikov 3 leta AddThis